Gençlik ve Spor Bakanlığı 06 kasım 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak amaçlı 7. dereceli boşta bulunan kadrosuna 15 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS puan sırasına göre giriş sınavında yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine alımını yapacak olduğu Müfettiş yardımcılarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili fakültelerinden mezun veya buna denkliği olan ve YÖk tarafından kabul edilmiş olan Yabancı fakültelerden mezun olmuş olmak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden en az 80 puan almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak giriş sınavına iki defadan fazla katılmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Müfettişlik kareterine uygun olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 06 kasım 2017 tarihi ile 14 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç 24:00a kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak başvuru formunu doldurmak ve istenilen belgeleri yükleyerek çıktısını almak sureti ile en geç 20 Kasım 2017 saat 18:00a kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığıan şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Adaylar ilanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi alabilirler. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim