Gaziantep Valiliği bünyesindeki eksikliği gidermek amaçlı farklı ilçelerine bekçi alımı gerçekleştirecek. Gaziantep Valiliği bünyesine, Nizip kaymakamlığı, Şehitmakil Kaymakamlığı ve Şahinbey Kaymakamlığında Çarşı ve Mahalle Bekçisi alacak. Başvuru şartlarını taşıyan her aday başvurularını gerçekleştirebilirler.

Adaylar Gaziantep Valiliği tarafından aranan şartları taşımaları durumunda öncelikle sözlü sınava tabii tutulurlar. Sözlü sınavdan geçerli not alan adaylar ise yazılı sınava çağırılarak. Yazılı sınav sonucuna göre ise ail ve yedek aday listesi belirlenir. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Gaziantep Valiliği alım yapacağı bekç, kadrosu için adaylardan, Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, en az 167cm boyunda olmak, Herhangi bir hastalığa bağlı olmaksızın beden ve kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerliğini yapmış olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını, 16 Kasım 2017 tarihi ile 30 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, ilgili ilçe emniyet genel müdürlüklerine şahsen yapılacaktır. Adaylar aşağıdaki bağlantımız sayesinde ilanların metinlerini inceleyebilirler.

Şahinbey Kaymakamlığı

Şehitkamil kaymakamlığı

Nizip Kaymakamlığı

Editör: TE Bilisim