Gaziantep Üniversitesi 15 haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için alım duyurusu yaptı. Gaziantep Üniversitesi bünyesindeki 4 kişilik boş kadrosu ile Avukat alacak. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır.Gaziantep Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylara sınav sistemi uygulayacak.

GENEL NİTELİKLER:

Gaziantep Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranmaktadır. Adaylar bu şartları taşımak şartı ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 15 Haziran 2017 tarihi ile 30 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular başvuru süreleri içerisinde şahsen yapılacak olup, bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurusu onaylanan adaylar ise, 17 Temmuz 2017 tarihinde saat 14:00 da sınava katılacaklardır. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/dM3z0m ) bağlantısını kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim