Erzincan Üniversitesi Memur Alımı
Erzincan Üniversitesi memur alımı yapıyor. Erzincan Üniversitesi bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak adına 1 adet Avukat alıyor. Sizde Erzincan Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen ayrıntıları inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Erzincan Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre kadrosunda bulunan Avukatlık pozisyonundaki boşluğu tamamlamak adına 1 adet Avukat alıyor. Alınacak olan Avukat adaylarından istenilen şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Son Başvuru süresi itibari ile geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olan adaylar,
     - Son Başvuru tarihi itibari ile Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olan adaylar,
     - Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilmiş yurt dışındaki Yükseköğretim Kurumlarından mezun olan adaylar,
BAŞVURULAR:
 Başvuruda bulunacak olan adaylar, 14 Aralık 2015 tarihi ile 14 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  şahsen veya posta yoluyla Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak olup, postada yaşanabilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim