Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur personel alımı yapacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için alım yapacağını açıkladı. Buna göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı boşta bulunan 6 ıncı dereceli 10 kişilik kadro ile Avukat Alımı yapacak. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar aranan bütün nitelikleri taşımak zorunda ve sonrasında yapılacak olan Sözlü sınava katılarak kadroya yerleşebilecekler.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Başvuru tarihinin son günü itibari ile Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP^puan türüne göre en az 75 puan almış olmak, Hukuk fakültelerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

Bu şartları taşıyan adaylar Sınava başvuru yapabilecek. Başvurusu onaylanan adaylar ise Giriş Sınavına 26 Şubat 2018 ile 27 Şubat 2018 tarihlerinde Nasuh Akar Mahallesi Türk Ocağı Caddesi No: 2 Bahçelievler/Çankaya/ ANKARA adresinde yer alan Bakanlığın merkez binası 1. Kat A Blok Personel Dairesi Başkanlığında sınava katılacaklar.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 22 Ocak 2018 tarihi ile 02 Şubat 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Başvurular son başvuru günü en geç saat 16:00 a kadar Enerji Bakanlığından veya  (www.enerji.gov.tr) resmi iternet adresinden temin edilecek başvuru formunu doldurarak istenilen belgeler ile birlikte şahsen veya Posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim