Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 14 Nisan 2017 tarihi itibari ile yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini gidermek amaçlı yapacağı Giriş sınavı ile Enerji Uzman Yardımcısı alacak. Toplamda 20 kişilik boş kadro ile adaylardan bütün şartlara uygun olması istenecek. Giriş sınavı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından 22 mayıs 2017 tarihi ile 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru şartlarına uygun olan ve başvurusu onaylanan adaylar sınava girmeye hak kazanacak. Sınava girecek olan adayların listesi en geç 10 Mayos 2017 tarihinde ilan edilecektir. Adaylara ayrıca şahsen bir tebligat gönderilmeyecektir. 

SINAV ŞARTLARI: 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu alım yapacağı memur adaylarından sınava katılabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, en az dört yıllık eğitim veren ve gerekli fakültelerden mezun olmak, Yurtdışından mezun olan adaylar bu bölümlere denkliği var ise Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış ve bunu belgeleyerek başvuru yapabilirler. 

KPSS ŞARTI VAR 

Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış ,(A) grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından ( 04/05 Temmuz 2015 veya 22/29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan KPSS) V inci maddede belirtilen puan türlerinden 80 ve üzeri puan almış olmak kaydıyla, en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere, öğrenim dalları itibariye yapılacak sıralamada, öğrenim dallarına ayrılan kontenjanın 4 (dört) katı aday içerisine girmek (Öğrenim dalları itibariyle giriş sınavına katılma hakkını elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü giriş sınavına çağrılacaktır)

BAŞVURULAR :

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu memur alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylar, 17 Nisan 2017 tarihi ile 24 nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü saat 23:59 a kadar, r http://www.epdk.org.tr internet adresinde yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
 
Editör: TE Bilisim