Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Sultangazi Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde memur alımı yapacğaını belirtti. Buna göre Sultangazi Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dari sınav ve atama yönetmeliği ve belediye zabıta yönetmeliği hükümlerine göre toplamda 25 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Sultangazi Belediyesi bünyesine, Lisans mezunu 4 Bilgisayar İşletmeni, Lisans mezunu 4 Veri Hazırlama ve Kontrol İşltmeni, Lise mezunu 4 Memur, Lisans mezunu 4 Zabıta Memuru ve Lise mezunu 6 Zabıta Memuru olmak üzere toplamda 25 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sultangazi Belediyesi alımını yapacağı bu pozisyonlar için adaylardan, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel nitelikle aranmaktadır.

Ayrıca adaylardan özel olarak,

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayablirler. Buna göre abaşvurular en geç 02 Ekim 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular mesa saatleri yani 08:00 ile 17:00 saatleri arasından alınacaktır. Adaylar başvurularını Uğur Mumcu Mah. Atatürk Bulv. No:54 Sultangazi/İstanbul adresindeki Sultangazi Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim