Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli personellerin 2018 yılı naklen atanma ve yer değiştirme sonuçları açıklandı. 

Komiser, başkomiser, komiser yardımcısı, polis memuru atama ve yer değiştirme sonuçlarına göre toplamda 16 bin personel yer değiştirdi. Atama sonuçları emniyet genel müdürlüğü resmi internet sitesinden duyuruldu. 

16 BİN 558 PERSONEL YER DEĞİŞTİRDİ!

2018 atama ve yer değiştirme sonuçlarına göre ; ipka talepleri kabul olunan personel sayısı 38 bin 235, 1. bölgeden 2. hizmet bölgesine atanan personel sayısı: 7 bin 967, 2. bölgeden 2. bölgeye atanan personel sayısı 663, 2. bölgeden 1. bölgeye atanan personel sayısı ise 7 bin 928 olarak açıklandı.

TERFİ OLAN PERSONELLERİN ATANMASI

Atanma ve yer değiştirme sonuçlarına göre başpolis iken kıdemli başpolis olarak terfi eden ve ataması yapılan personel sayısı 2 bin 670, komiser iken baş komiser olan ve ataması yapılan personel sayısı 105 yadımcı komiser iken başkomiser olan ve taini yapılan personel sayısı 342, başkomiser iken Emniyet Amiri olan personellerden 105 kişi olarak açıklandı

ATAMA SONUÇLARI

Tüm emniyet personellerinin atama ve yer değiştirme sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü Pol-Net üzerinden personel kullanıcı adı ve şifresi ile öğrenilebilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim