Emniyet Genel Müdürlüğünün 2017/12 kadrolu Hizmetli alımı başvuru sonuçları açıklandı. Bilindiği gibi  EGM Emniyet hizmetleri dışındaki kadrolar için Hizmetli alımları Emniyet Teşkilatı yönetmeliği kapsamında gerçekleşti. 657 sayılı DMK'nın 4-A maddesine göre yapılan alımlarda Bayburt POMEM, Diyarbakır, Hakkari, Tunceli, Şırnak, Van illerinde toplamda 27 yardımcı hizmetler kadrosunda hizmetli alımı gerçekleşecek.

8 Ocak ile 12 Ocak tarihleri arasında alınan başvuruların ardından başvuru yapan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına göre sıralaması yapıldı. 

Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada başvuruların değerlendirilerek yapılan başvuruların ardından sözlü veya uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar belirlendi. 

EGM 2017-12. DÖNEM KADROLU HİZMETLİ ALIMI EN DÜŞÜK KPSS PUANI

2017/12 Hizmetli alımında sözlü ya da uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların en düşük KPSS puanı 83,8257 olarak açıklandı.

2016 KPSS sıralamasında  en yüksek puandan düşüğe sıralamasına 5 katı aday belirlendi ve bu adaylar sözlü ve uygulama sınavına alınacaklar. 

EGM HİZMETLİ ALIM SONUÇLARI

Adaylar EGM personel Daire Başkanlığının online işlemler sayfasından başvuru sonuçlarını öğrenebilecekler. T.C. kimlik Numarası, Ad ve Soyad bilgilerinin girilmesi ile sonuçlar öğrenilebilecek.

Başvuru sonuçları için Tıklayınız.​

Editör: TE Bilisim