EGM, Emniyet Genel Müdürlüğü Ankara Polis Moral Eğitim Merkezine İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak. EGM İşkur üzerinden hangi unvanlarda alım yapacak. 

Türkiye İş Kurumu kamu kurumları ve özel firmalara personel istihdamı sağlamaya devam ediyor. Türkiye geneli bir çok unvanda toplamda 126 bin 971 personel alımı için başvurular devam ediyor. Diğer yandan kamu kurumlarına yapılacak alımlardan bir tanesi de Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi farklı unvanlarda alım gerçekleştirecek. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sözleşmeli personel  1 kişilik kuru temizlemeci alımında adayların en az lise mezunu olması yeterli olacak. Ankara il sınırlarında ikamet eden ve kuru temizlemede kullanılan makineleri kullanabilen adaylar alımlar için başvuru yapabilecek. Ayrıca kuru temizlemeci alımı %40 engelli olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgeleyen adaylar başvuru yapabilecek. Diğer alım ise 2 Kişilik aşçı alımları için adayların alakart hizmeti veren kamu kurumlarında 2 yıl iş tecrübesi bulunması istenilmektedir. Adayların en az lise mezunu olması yeterli olacak. Ankara ilinde ikamet ediyor alması ve aşçılık, pastacılık, tatlıcılık alanlarında kalfalık belgesi olması gerekiyor.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adaylar başvuruları İŞKUR'a yapabilecek. Başvurular 6 Haziran ile 18 haziran tarihleri arasında yapılması gerekiyor. İŞKUR tarafından yapılan başvuruların ardından Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gönderilen isimi olan adaylar 29 Haziran tarihine kadar istenilen belgeleri teslim etmesi gerekiyor. 

Aşçı alımı ilanı için tıklayın
Kuru temizlemeci alımı ilanı için tıklayın

Editör: TE Bilisim