Diyanet İşleri Başkanlığı 12 Nisan 2017 tarihinde alım duyurusu yayımlamıştı. Diyanet İşleri Başkanlığının yaptığı duyuruya göre adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde gerçekleştirmelidirler. Alımlar kurum içerisinde yapılacak olup toplamda 36 kişilik boş kadro ile Naklen Atama ile yapılacaktır. Adayların nakil işlemleri gerçekleşebilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak olan sözlü sınavdan başarılı not almış olmaları gerekmektedir.  Ayrıca münhal bulunan bir çok yerdeki kadrolara, merkez teşkilatlarına, il müftülüklerine ve merkez müdürlüklerine farklı sayılarda alım yapılacaktır. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Merkez Teşkilatı : 5 adet Tekniker.
Taşra Teşkilatı: 31 adet tekniker.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Diyanet İşleri Başkanlığı alımın yapacağı 36 Teknikerden, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Önlisans veya Lisans mezunu alım tablosundaki alanlardan mezun olmak, Memuriyette adaylığı kalkmamış olmak, Başvuru tarihi ile en az 2 yıl Başkanlık teşkilatında görev yapmış olmak, Halen başkanlık teşkilatında çalışıyor olmak şartları aranacaktır. Bu şartlar uygun adaylar alım tablosuna göre başvurularını gerçekleştirebilirler. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, bu gün saat 16:30 a kadar İl Müftülükleri veya Dini Yüksek İhtisas/Eğitim Merkezi Müdürlüklerine tarihlerinde istenen belgelerle birlikte şahsen yapılacaktır. 

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.
Editör: TE Bilisim