Diyanet İşleri Başkanlığı Ekim aynda alım duyurusu yayımlamıştı. Buna göre Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesine 50 kişilik kadro ile Bayan Murakıp alımı gerçekleştirecek. Alımlar Kurum içi yapılacak ve Sözlü sınav sonucuna göre belirlenecektir. Başvuruların 30 Ekim 2017 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Diyanet İşleri Başkanlığı Murakıp alımı başvuruları 30 Ekim 2017 tarihinde başlamıştı. Başvuruların Ekim ayında başlamasının ardından 13 Kasım 2017 tarihi en geç 16:30 a kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Başkanlığın merkezinde çalışanlar birimlerine, taşra teşkilatında çalışanlar bağlı bulundukları İl Müftülükleri veya Dini Yüksek İhtisas/Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvuru için gerekli belgelerle birlikte şahsen müracaat edeceklerdir.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Diyanet İşleri Başkanlığı Kurum içi Naklen Bayan murakıp alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 5 inci maddesinin (b) bendinde belirtilen “Ortak Nitelik” şartını taşımak, Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatında halen 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine göre çalışıyor olmak, Sınava müracaatların bitiş tarihi itibariyle Başkanlıkta en az beş yıl görev yapmış olmak ve En az dört yıllık dinî yükseköğrenim mezunu olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlanın tamm metnini inceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim