Kamuda çalışmak isteyen milyonlarca memur adayı, Devlet personel başkanlığının ve kurumların açmış olduğu alım duyurularına başvuru yaparak iş aramakta. Kamu kurumlarında yapılan duyuruları işin olsa ekibi olarak adaylara duyurmaktayız. Kamu Personeli seçme sınavı puanı olmayan adaylar için memur alımları açan kurumları da adaylara duyurmaktayız. KPSS'siz alım duyurusu yapan Dışişleri Bakanlığına bağlı Pekin Büyükelçiliği'nde görev almak üzere personel alımı yapılacak. Başvuruya ilişkin detayları aktarıyoruz.

Pekin Büyükelçiliği sekreter unvanında personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanı şartı istenmeyecek. Pekin Büyük Elçiliği sekretaryasında çalışacak olan adayların en az lise mezunu olmaları istenilmektedir. Diğer şartlarda ise TC vatandaşı olmaları kamu hakkından yoksun olmamaları, yük kızartıcı bir fiilden ceza almamaları, askerlik ile ilişiği olmaması, her türlü iklimde çalışmaya sağlık yönden elverişli olmaları,

YAŞ ŞARTI EN FAZLA 46

Başvuru yapacak olan adayların yaş şartında en fazla 46 yaşında olması, en az lise mezunu olmaları, MEB'e bağlı yabancı okullardan mezun olmaları ve iyi derece Çince ile Türkçe bilmeleri bilgisayar bilgilerinin iyi olması istenilmektedir.

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Başvuru yapacak olan adayların şahsen ya da posta ile başvuru yapabilmesi mümkün olacak. Son başvuru tarihi ise 1 Mart 2018 tarihine kadar sürecek. Ayrıca başvuruyapan adaylara Pekin Büyükelçiliğinde sözlü ve yazılı sınava tabi tutulacaklar. Adayların başvuru yaparken istenilen belgeleri başvuru kılavuzundan inceleyebilirsiniz.

Başvuru klavuzu için : https://goo.gl/Aastv8