Danıştay Başkanlığı 19 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere Danıştay Atama ve nakil yönetmeliği hükümleri uyarınca 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına göre 10 adet boş pozisyon ile Şoför alımı yapacak. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türlerinden puan almaları gerekmektedir. Ayrıca adayların puan sıralasına göre Sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar en geç 29 Aralık 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ayrıca adaylar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşımaları, 35 yaşını birimemeri, 2016 yılında ÖSYM tarafından Yapılmış kamu personeli seçme sınavından ortaöğretim mezunları için KPSSP94, Lisans Mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için ise KPSSP93 puan türlerini taşımaları ve en az 60 puan almış olmaları, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları, E Sınıfı sürücü belgesi olması dahilinde bu şartları taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 20 Aralık 2016 tarihi ile 29 Aralık 2016 tarihleri arasında Danıştay Başkanlığı’nın internet sitesi olan http://www.danistay.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak ve son gün saat 23:59’ da sona erecektir. İlan tarihinden itibaren başvuru süresinin bitimine kadar adayların http://www.basvuru.danistay.gov.tr adresinden sisteme kayıt olarak kullanıcı hesabı oluşturmaları gerekmekte olup, oluşturulan bu hesabı kullanarak başvuru süreleri içerisinde başvurular gerçekleştirilecektir. Şahsen yapılan başvurular ile posta veya kargo yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsinz.
Editör: TE Bilisim