Danıştay Başkanlığı 45 Memur Alacak
Danıştay Başkanlığı yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere memur alacak. Danıştay Başkanlığı alacağı memurlarına uygulamalı ve sözlü sınav ile belirleyecektir. Kadrolar;
     - 6-12. Dereceli otuz(30) Zabıt Katibi,
     -  9- 12. Dereceli on (10) Hizmetli,
     - 10. Dereceli beş(5) Şoför,
Olmak üzere Danıştay Başkanlığı toplamda 45 adet memur alımı yapacaktır. İlana başvurular, 01/06/2015-06/06/2015 tarihleri arasında Danıştay Başkanlığı’nın internet sitesi olan http://www.danistay.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak ve son gün saat 24:00’ da sona erecektir. İlan tarihinden itibaren başvuru süresinin bitimine kadar adayların http://www.basvuru.danistay.gov.tr adresinden sisteme kayıt olarak kullanıcı hesabı oluşturmaları gerekmekte olup, oluşturulan bu hesabı kullanarak başvuru süreleri içerisinde başvurular gerçekleştirilecektir. Şahsen yapılan başvurular ile posta veya kargo yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Danıştay Başkanlığı iş başvurusunda bulunabilmek için bazı şartları taşımak gerekmektedir. İşte O aranan şartlar;
A) GENEL ŞARTLAR
a-) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
b-) 31/12/2015 tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak,
c-) 2014-KPSS lisans ve 2014-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre (lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94) puan türünden Zabıt Kâtipliği için en az 70, Şoför ve Hizmetli kadroları için en az 60 puan almış olmak. 
Daha ayrıntılı bilgi alablmek için, özel şartlara, sınav bilgilerine, her pozisyon kadrosuna ait bilgilere ve başvurulara ulaşmak için Buraya Tıklayarak İlanın Tam Metin Kılavuzuna ulaşabiliriniz.
Editör: TE Bilisim