Cumhuriyet Üniversitesi 05 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. Yapılan duyuruya göre Cumhuriyet Üniversitesi, 6. Dereceli 1 kişilik boş kadrosu ile Avukat alımı yapacak. 

Adaylar başvurularını yapabilmeleri için kadro durumuna göre, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, son başvuru tarihinin son günü itibari ile avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar bu nitelikleri taşımaları dahilinde, başvurularını 05 Haziran 2017 tarihi ile 19 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, başvuru formu, diploma, üç adet vesikalık fotoğraf, Kamu Personeli Sonuç belgesi, özgeçmiş ve Avukatlık ruhsatnamesi onaylı örneği ile Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı SİVAS adresine şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Editör: TE Bilisim