Çukurova Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre, Çukurova Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı derecelerde toplamda  2 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapacağını belirtti.Buna göre Çukurova Üniversitesi 7. Dereceli 1 ve 8. Dereceli 1 Avukat olmak üzere toplamda 2 avukat alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Çukurova Üniversitesi alımını yapacağı avukat adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Avukatlık kadrosu için son başvuru tarihi itibari ile Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak, hukuk fakültesi mezunu veya Buna denkliği olan ve YÖK tarafından kabul edilmiş olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayabilirler. Buna göre başvurular 06 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 06 Temmuz 2017 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Buna göre, başvurular sitenilen belgeler ile birlikte Çukurova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim