Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, İş Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesinde bulunan memur personel eksikliği için Genel İdare hizmetleri sınıfında 7. 8. ve 9. derecede açık bulunan İş Müfettiş yardımcılığı kadrosuna Ankara'da yapılacak olan Sınav ile İşin Yürütümü yönünde gmrev yapacak 80 İş Müfettiş Yardımcısı alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan bütün genel nitelikleri taşıyor olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. 

PEKİ KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

ÇSGB İş Teftiş Kurulu Başkanlığı memur alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan şartları taşıyor olmaları, 2017 yılına ait olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP9, KPSSP42 ve KPSSP48 puan türünden herhangi birinden en az 85 ve üzeri puan almış olmaları, Giriş sınavının yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak olan İş Müfettiş yardımcısılığı sınavına girmemiş veya 1 defadan fazla girmemiş olmak, Hukuk, siyasal bilgiler, siyasal bilimler, iktisat, idari bilimler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriyle, bunlara denkliği onaylanmış yerli ve yabancı yüksekokullardan birini bitirmek ve Sicili temiz olmak şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekletirebilirler.

BAŞVURULAR VE SONUÇLAR:

İş Müfettiş yardımcılığı sınavına başvuru yapacak olan adaylar, 04 Ekim 2017 tarihi ile 18 Ekim 2017 tarihlri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Şahsen başvuru yapacak olan adaylar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının veya İş Teftiş Kurulu Başkanlığı resmi internet sitesinde bulunan başvuru sistemi üzerinde bulunan başvuru formunun çıktısın alarak doldurup imzalayrak ve diğer gerekli başvuru belgeler iile birlikte en geç 18 Ekim 2017 tarihi mesai saati bitimine kadar aşağıdaki adrese yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca Posta yolu ile yapılacak olan başvurular, Aynı adrese gerekli evrakları en geç 25 Ekim 2017 tarihine kadar ulaşacağından emin olmaları gerekmektedir Posta da oluşacak herhangi bir gecikemve bu tarihtensonra gelen başvurular geçersiz sayılacaktır.

Başvurusunu yapmış olan adayların sonuç belgesi yani Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İş Teftiş Kurulu Başkanlığımızın internet adreslerinde ilan edilecektir. Aşağıda ilanın tam metnine ve Başvuru adresine ulaşabilirsiniz. İlanın tam metninden ise gerekli diğer bilgileri görebilirsiniz.

Başvuru Adresi: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Emek Mahallesi, 17. Cadde No:13 C Blok Kat:11 Pk: 06520 Çankaya / ANKARA”

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim