Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 09 Aralık 2016 tarihli Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapmış olduğu duyurusuna göre Avrupa Birliği ve Mal Yardımlar Dairesi Başkanlığında açıkta bulunan 15 kişilik boş kadrosu ile Bazı fakülte mezunluklarına memur alacak. Alımlar kamu personeli Seçme Sınavı P3 puan sırasına göre yapılacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hukuk Fakültesi, Bilgisayar, Yazılık veya Bilişim Sitemleri fakültelernden, Siyasal Bilgiler, Fen ve Edebiyat fakültelerinden ve İletişiö Fakülesinden Mezun Olmuş 15 kişi alınacaktır. Ayrıca adayların başvuru şartlarına uygun olmaları ve başvuruları kabul edilmeleri dahilinde Sözlü sınava tabii tutulacaktır. 

Adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinden mezun olmuş, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 35 yaşını geçmemiş, 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış Kamu personeli Seçme Sınavında en az 80 puan almış, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar, İngilizce dilini bilen adaylar kadroya alınacaktır. 

Başvuru gerçekleştirecek adaylar, 3 adet vesikalık Fotoğraf, T.C. Kimlik Numarası yazılı beyanı, KPSS Sonuç Belgesi, Adli Sicil Kaydı, İlgilizce bilginin belgesi ile birlikte en geç 13 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Yıldızevler Mahallesi, Turan Güneş Bulvarı 713. Sokak, No:4, 06450 Çankaya/ANKARA adresinde kurulacak kayıt kabul masasına bizzat veya posta yolu ile başvurabileceklerdir. Posta ile yapılan başvurularda, gönderilen belgelerin Başkanlığa en geç 13/01/2017 mesai saati bitimine kadar (17:30) ulaşması zorunludur. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Bu süreden sonra gelen belgeler ve ekleri dikkate alınmayacak, e-posta olarak gönderilen özgeçmişler başvuru olarak kabul edilmeyecek ve dikkate alınmayacaktır.

Ayrıca buraya tıklayarak ilanın tam metnie ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim