BOTAŞ (Boru Hatları İle Petrol Taşıma Aş.) bünyesinde çalıştırmak üzere çok sayıda personel alımı yapacak. BOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ilan Devlet Personel Başkanlığınca duyuruldu. Adayların eğitim düzeyinde en az lise mezunu olması yeterli olacak. 71 kamu personeli alınacak. Başvuru şartlarını aktarıyoruz.

BAŞVURU TARİHLERİ;

En az lise mezunu olan adyaların başvuru yapabileceği başvuru detaylarını işin olsa ekibi olarak aktarıyoruz. Başvurular ne zaman başlayacağı merak edilmekte. BOTAŞ 71 memur alınu başvuruları 23 Mayıs tarihinde başlayacak. Alınan personeller Etimesgut, Kocasinan, Kemalpaşa, Çankaya ilçelerinde istihdam edilecek. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR;

Lise mezunu olan adaylar Mezun oldukları bölüme göre Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi alanlarında başvuru yapabilecek. Ön lisans olan adaylar ise mezun oldukları bölüme göre;  Sivil Savunma ve İtfaiyeciliği, Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım,  Büro Hizmetleri ve Sekreterlik  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alımlarına başvuru yapabilecek. Mühendis, Dispeçer, Operatör, Teknisyen, Bür Görevlisi, Uzman yardıcısı pozsiyonlarda alımlar gerçekleşecek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığınca duyurulan alımlarda başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Başvurular 23 Mayıs tarihinde başlayacak.

İlana erişmek için tıklayın