Devlet Personel Başkanlığı tarafından 27 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre, Bingöl Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Avukat pozisyonunda 1 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapacağını belirtti. Adaylardan bazı nitelikler aranmakta olup, bu niteliklri taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bingöl Üniversitesi alımını yapmayı planladığı memur alımı ilanı ile adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Hukuk fakültesi mezunu veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, en az 2 yıl filen Avukat olarak çalışmış olmak ve bunu belgelemek, Son başvuru tarihi itibari ile Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır. Ayrıca adaylara bu yönde yazılı ve sözlü olarak sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayım tarihi olan 27 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı / BİNGÖL adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim