Geçtiğimiz günlerde yapılmış olan duyurulara göre, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda toplamda 25 memur alımı yapacak. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup artık sona ermektedir. Buna göre Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesine 2 İnşaat Mühendisi,1 Elektrik Mühendisi, 3 Endüstri Mühendisi, 5 Elektrik-Elektronik Mühendisi,  4 Makine Mühendisi, 1 Otomotiv Mühendisi, 3 Bilgisayar Mühendisliği, 1 Elektronik Mühendisliği ve 4 Destek Personeli pozisyonunda Vinç Operatörü olmak üzere toplamda 25 kişi alacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar en geç, 22 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar başvurularını Bakanlığın internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr veya http://personel.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Sözleşmeli Personel Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır.

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı alımını yapacak olduğu 25 kişilik kadro ile adaylardan, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2017 yılının ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını dolduramış olmak,mühendislik alanları için üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, otomotiv mühendisliği, inşaat mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylara herhangi bir sözlü veya yazılı sınav yapılmaksızın sadece Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sırasına göre kadroya yerleştirileceklerdir. Adayların KPSS puan sırası oldukça önemlidir. Ayrıca ilanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim