Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 24 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 50 kişilik boş pozisyon ile Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcısı alacak. Alınacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. Alım kadrolarına ve aranan KPSS Puan şartları şöyledir;



Ayrıca adayların bu kadrolara yerleşebilmeleri için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılacak olan Giriş Sınavı ile belirlenecektir. Adayların giriş sınavına katılabilmeleri için, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Üniversitelerin en az 4 (dört) yıllık eğitim veren ve yukarıdaki tabloda bölümleri belirtilen ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan 205 veya 2016 yıllarında Kamu Personeli Seçme SInavından yukarıda alım tablosundaki KPSS puanlarına göre en az 70 puan almış olmak ve Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adaylar sınava katılarak başarılı olan adaylar bu kadrolara yerşelecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 06 Ocak 2017 tarihi saat 23:59 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Bakanlık internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim