Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu geçtiğimiz günlerde memur alım ilanı ile yüzlerce adayı sevindirmişti. Adaylar başvuru şartlarına göre başvurularına başladılar ve bugüne kadar devam etmektedyiler. Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemlerini bitirmemiş olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Başvuru yapan adaylar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) tarafından yapılacak Giriş sınavına katılarak başarılı olan adaylar boş kadrolara yerleştirilecektir.

Buna göre Giriş Sınavı sözlü olarak yapılacak olup, adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre sıralama yapılacaktır. 

Söz konusu ilan ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2 İstatikçi, 1 Mühendis, 15 memur, 1 Hemşire, 2 Arşiv memuru, 9 Sekreter ve 2 Teknisyen olmak üzere toplamda 32 kişi alacaktır. Alımlar en az lise mezunu , Önlisans mezunu ve Lisans mezunları için geçerlidir. Adaylar bu yönde 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak olan güvenlik ve arşiv araştırmasından olmulu sonuç almak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, banka Kanununa göre, çalışmasına engel bişey olmamak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak  şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlana başvurular 06 Aralık 2017 tarihinde başlamıştı ve bu günde başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç bugün ( 14 Aralık 2017 ) saat 16:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) on-line erişim suretiyle ulaşılabilecek "Başvuru Formu"nun eksiksiz ve doğru olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim