Atlasjet Kabin Memuru Alımı 2015

Atlasjet Memur Personel Alımı gerçekleştiriyor. Atlasjet bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli dillerde bilgisi olan Kabin Memurlarını arıyor. Sizde Atlasjet bünyesine Kabin Memuru olarak dahil olmak istiyorsanız, alt kısımda verilmiş olan genel nitelikleri, özel şartları, başvuru bilgilerini, İş Tanımını, Aday bilgilerini ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Genel Nitelikler:   19-30 yaş aralığında olmak, 1.68 cm -1.80 cm boy aralığında olmak ve boy/kilo orantısına sahip olmak, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, İleri düzeyde İtalyanca bilmek ve aktif kullanabilmek, SHGM tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından alınmış ve SHT-OPS-Sağlık (Madde 6) gerekliliklerine uygun sağlık raporuna sahip olmak, İstanbul'da ikamet etmek , T.C vatandaşı olmak tercih nedeni olacaktır,

İş Tanımı: Atlasjet Havayolları bünyesinde görevlendirilmek üzere İstanbul Base İTALYANCA BİLEN ‘’Kabin Memuru’’ alımı yapılacaktır. Atlasjet Havayolları bünyesinde görevlendirilmek üzere ALMANCA BİLEN ‘’Kabin Memuru’’ alımı yapılacaktır Atlasjet Havayolları bünyesinde görevlendirilmek üzere RUSÇA BİLEN ''Kabin Memuru'' alımı yapılacaktır. Atlasjet Havayolları bünyesinde görevlendirilmek üzere FARSÇA BİLEN ''Kabin Memuru'' alımı yapılacaktır. Şehir/Ülke: İstanbul(Asya), İstanbul(Avr.) İlan Tarihi: 28.01.2015 Personel Sayısı: (Belirtilmemiştir)

Editör: TE Bilisim