Adalet bakanlığına bağlı Adliyelerde görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacak. Buna göre 18/05/2018 tarihinde açıklanan 4 bin 771 personel alımı başvuruları tamamlandı. Ankara Batı Adliyesine başvuru yapan adayların başvuru sonuçları açıklandı. Batı Adliyesi mülakat listeleri de belli oldu.

ANAKRA BATI ADLİYESİ MÜLAKAT LİSTESİ

Ankara Batı Adliyesi İlk Derece Adalet Komisyonundan yapılan açıklamaya göre Ankara Batı Adliyesinde görev alacak olan; 149 sözleşmeli zabıt katibi, 12 icra katibi, 15 mübaşir ve diğer personellerin başvurular ile Ankara Bölge İdare Mahkemesine 110 katip, 17 mübaşir, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 83 katip, 9 mübaşir 1 teknisyen alımı için sözlü sınava girecek olan adaylar belli oldu

Sözlü sınava girecek olan adaylar belirtilen tarihlerde Ankara Batı Adliyesinde 2. Katta hazır bulunmaları gerekecek. Adaylara yeniden tebligat yapılmayacak. Ayrıca sözlü sınava girecek olan adayların 27 Temmuz tarihine kadar belirtilen evrakları şahsen ya da Adalet Komisyonları aracılığı ile APS yolu ile teslim etmeleri gerekiyor.

Mülakat Listesi: https://goo.gl/TTKSha