Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruya göre, Adli Tıp Kurumu bünyesine farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Adli Tıp Kurumu memur alımı başvuruları 20 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı ve artık sona ermektedir. Buna göre adaylar hala başvuru yapmamışlarsa veya başvuru işlemlerini bitirmemişlerse bir an çnce başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

Adli Tıp Kurumu bünyesine 15 kişilik boş kadro ile 2 laborant (Patoloji), 11 sağlık teknikeri (Adli Tıp –Otopsi ) ve 2 şoför alacak. Ayrıca adayların bu kadrolara dahil edilebilmesi için Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak olan sözlü sınavdan başarılı olmaları gerekmektedir. Buna göre alımlar en az lise mezunu yapılacak olup, adaylar, Kamu personeli Seçme SInavından lise mezunları için KPSSP94 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır.

KİMLER BAŞVURU YAPACAK?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı bünyesine alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını bitirmemiş olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç almak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık peoblemi olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adli Tıp Kurumu bünyesine 15 kişilik kadro ile ile alım yapıyor. Başvurular 20 Kasım 2017 tarihi itibari ile başlamıştı. Ancak artı ksona ermektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar yapmaları gereklidir. Başvurular sadece www.atk.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapılacaktır. İlanın tam metni ve kadrolara göre özel şartlara ulaşabilmek için Buraya Tıklayınız.