Adli Tıp Kurumu yapmış olduğu duyurusunda memur alımı yapacağını bildirmişti. Yapılan duyuruya göre alımlar 09 Ocak 2017 tarihi itibari ile başladı. Başvuruda bulunacak olan adaylar ise en geç 16 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvuru şartlarını gerçekleştirebilmesi için aranan şartlara uygun olmaları gerekmektedir. Adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlara göre alım yapılacaktır. Toplamda alınacak 55 Memur adayından Kamu Personeli Seçme Sınavı şartıda aranacaktır. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylara Adli Tıp Kurumu sözlü sınav sistemi uygulayacaktır. Sınavdan başarılı olan adayların kadro işlemleri gerçekleşecektir. 

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Merkezi sınavın yapıldığı yılında Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, herhangi bir suçu bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak. şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvurular, en geç 16 Ocak 2017 tarihine kadar saat 17:00 a kadar, Adli Tıp Kurumu İnsan Kaynakları birimine ait www.atkik.com adresli internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim