Adalet Bakanlığına bağlı olan İstanbul Adliyesine 3713 sayılı Kanun ile personel alımına ilişkin yeni bir duyuru yapıldı. Bilindiği gibi Devlet Personel Başkanlığının şehit ile gazi yakınları ataması 09/03/2018 tarihle Kura sonuçlarıyla atama planlaması yapıldı. yapılacak olan alımlara ilişkin istenilen belgeler ve açıklamalar neler?

İSTANBUL ADLİYESİNE TMK İLE PERSONEL ATAMA

İstanbul Adli Yargı İlk Derce Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı yapılan duyuruda İstanbul Adliyesine TMK kapsamında yapılacak olan memur ve hizmetli kadrolarına personel ataması yapılacak.  İstanbul Adliyesi ile mülhakat adliye olan Gaziosmanpaşa Adliyesine toplamda 13 kişinin ataması yapılacak.

İstanbul Adliyesinden yapılan duyuruda Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 21/03/2018 tarihli yazısı ile atamanın gerçekleşeceği belirtilerek adayların başka il yada yere atanma taleplerinin bulunup bulunmadığının dilekçe ile teslim etmeleri istenildi. 

İSTENİLEN BELGELER

Adayların DPB yerleştirme sonuç belgesi, başvuru dilekçesi ile askerlik durum belgesi, istenilmekte. Ayrıca 2 adet biyometrik fotoğraf, görevini yapmaya engel olmadığını belirten form, 2 adet adli sicil kaydı, 2 adet güvenlik soruşturma ve arşiv araştırma formu, 2 adet kimlik fotokopisi, 2 adet vukuatlı nüfus kayıt örneği, 2 adet ikametgah, mal bildirim formu, askerlik şubesinden alınacak askerlik durum belgesi belgelerini İstanbul Adli Yargı İlk Derce Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına teslim etmeleri istenildi.

Yapılan duyuru için tıklayın

Editör: TE Bilisim