Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçlarını açıklayan iller 27 Haziran tarihi itibari ile belli oldu. Buna göre cezaevlerinde görev almak üzere çok sayıda personel alımı sonuçları bir çok adliye resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Hangi adliyeler - adalet komisyonları CTE memur alım sonuçlarını açıkladı? 

Adliyelerden yapılan son dakika açıklamaları ile CTE alımlarının başvuru sonuçlarında başvuru şartlarını taşıyan adaylar tespit edildiği belirtildi. Daha çnce açıklanan takvime göre 27 Haziran tarihi itibari ile başvuruların açıklanması planlandı. Buna göre Bayan ve Bay İnfaz ve Koruma Memurularına boy kilo ölçümü için belirlenen adalet komisyonlarına davet edildi. Diğer kadrolarda şoför kadrosundaki başvurularda uygulama sınavı gerçekleşecek. 

HANGİ ADLİYELER SONUÇLARI AÇIKLADI!

Başvuru sonucu açıklanan adalet komisyonları şöyle;

Ankara Batı Adliyesi
Ankara Adliyesi
İstanbul Bakırköy Adliyesi
İzmir Karşıyaka Adliyesi
Eskişehir Adliyesi
Gaziantep Adliyesi
Artvin Adliyesi
Tekirdağ Adliyesi
Riza Adliyesi
Karaman Adliyesi
Van Adliyesi
Kırşehir Adliyesi
Hakkarı Adliyesi

Sonuçlar başvuru yapılan adliyelerin resmi internet siteleri üzerinden açıklanmıştır. Başvuru süresi kısa olduğundan mağduriyet yaşanmaması için lütfen başvuru yapılan komisyon resmi internet sitesi üzerinden takip ediniz.

Ceza ve Tevkifevleri personel alımı başvuru sonuçlarını anlık olarak öğrenmek için sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.
Mobil uygulamayı indirmek için

Editör: TE Bilisim