Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı Cezaevlerinde görev almak üzere toplam 7 bin 467 personel alınacak.

Cezaevlerine yapılacak sözleşmeli personel alımında 6 bin 681 infaz ve koruma memuru, 49 katip,  223 sağlık memuru, 185 teknisyen, 266 şoför, 42 aşçı, 21 kaloriferci alımı yapılacak. 

Türkiye genelinde Adliyelerde bulunan Adalet Komisyonları CTE personel alımı başvurularını kabul etti. Başvuruların alınmasının ardından İnfaz ve Koruma Memurları fiziki yeterlilik için boy ve kilo aşamasından geçtiler. Bununla birlikte mülakata girecek olan adayların belirlenmesi için başvuru sonuçları açıklanmaya, mülakat tarihleri belli olmaya başladı. Hangi adliyeler mülakat listelerini açıklamaya başladı.

MÜLAKAT LİSTELERİ BELLİ OLAN ADLİYELER;

İstanbul Bakırköy Adliyesi başvuru sonuçları belli oldu. Mülakatlar 10 Eylül tarihinde başayacak. (Mülakat tarihleri için tıklayın)

Diğer adliyelerde başvuru sonucu açıklanan adliyeler ise şöyle; Ankara Batı Adliyesi, Bursa Adliyesi, Bitlis, Bilecik, Artvin, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır Adliyesi, Malatya, Antalya Adliyesi, Antalya Adliyesi

(Başvuru sonuçları 17 Temmuz tarihi itibari ile açıklanmaya başladı sonuçlar açıklandıkça listeye ekleyeceğiz.)

İŞİN OLSA