Devlet Personel Başkanlığın personel alım sistemi üzerinden yapılan Adli Tıp Kurumu 200 memur alımlarında adaylar başvurularını tamamladı. Adli Tıp memur alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu mu? Adaylar başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmekte. Son gelişmeleri aktarıyoruz.

KPSS puanı ile personel alımında 10 katı kadar aday belirnerek sözlü sınava çağırılacak. Buna göre  Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tp Kurumlarının taşra teşkilatlarında istihdam edilecek olan personeller için büro memuru, mühendis, teknisyen biyolog laborant, hemşire gibi kadrolarda müracaatlar 22 Haziran tarihinde tamamlandı. Mülakata çağırılacak olan adaylar belirlenirken KPSS puan sıralamasında en yüksekten düşük puana göre sıralama yapılacak ve başvuru sonuçları internet sitesinden duyurulacak. 

ADLİ TIP KURUMU SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLAR!

Sözlü sınava katılacak olan adaylar sonuçların açıklanmasından sonra İstanbul Bahçelievlerde bulunan Adli Tıp Kurumu Başkanlığında mülakat sınavı gerçekleşecek. Sözlü sınav tarihileri henüz belli değil. Başvuru sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanmasını beklemekteyiz sonuçları açıklanır açıklanmaz adayları bilgilendireceğiz. 

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz öğrenmek için mobil uygulamamızı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim