Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Adli Tıp Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 200 memur alımı yapacağını belirtti.Başvuruların 04 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlamıştı ve artık son günlere gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar haberimizin devamında ilan hakkında detaylara ulaşabilirler.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Adli Tıp Kurumu Lise Mezunu, 38 Diğer Sağlık Personeli ( Otopsi ), 5 Teknisyen ( Kimya ), 11 Teknisyen ( Atölye ), 27 Hizmetli, 7 Şoför ve 6 İffaz Koruma Memuru  ve Önlisans mezunu ise, 40 Büro Personeli, 18 Laborant Alınacak. Lisans Mezunu ise, 8 Makina Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 24 Kimyager, 3 Biyolog, 2 Hemşire olmak üzere toplamda 200 kişi alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adli Tıp Kurumu memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve Merkezi sınavın yapıldığı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca adyaların KPSS'den almış oldukları puan ile yapılacak değerlendirme sonucuna göre kadro sayısının 10 katı kadar aday Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak Sözlü sınava katılacaklardır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 04 Haziran 2018 tarihinde başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Adli Tıp Kurumu resmi internet sitesi olan www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. ilna hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim