Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesine istihdam etmek için 200 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. Bunun üzerine başvurular bugün başladı ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularına başlayablecekler. Haberimizin devamında başvuru detaylarına ulaşabilir ve başvurularınıza başlayabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adli Tıp Kurumu bünyesine 200 kişilik kadro ile alım yapacak ve adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 35 yaşını tamamlamamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSp94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Adli Tıp Kurumu 200 kişilik kadro ile  40 Büro Personeli, 18 Laborant Alınacak. Lisans Mezunu ise, 8 Makina Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 24 Kimyager, 3 Biyolog, 2 Hemşire, 8 Diğer Sağlık Personeli ( Otopsi ), 5 Teknisyen ( Kimya ), 11 Teknisyen ( Atölye ), 27 Hizmetli, 7 Şoför ve 6 İffaz Koruma Memuru alacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Adli Tıp Kurumu memur alımı başvuruları bugün ( 04 Haziran 2018 ) itibari ile başladı. Buna göre başvurular en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Adaylar Başvurularını son başvuru günü saat 18:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Adli Tıp Kurumu resmi internet sitesi olan www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. ilna hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim