Adalet Bakanlığı personel alımı yapıyor. Adalet Bakanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacı için farklı pozisyonlarda toplamda 149 personel alacak. Sizde başvuruda bulunmak için ilanın devamını inceleyiniz.

Adalet Bakanlığı 26 Temmuz 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak için farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde Türkiyenin bir çok bölgesinden toplamda 149 kişilik kadro işe Memur Personel alacaktır. Alımı yapılacak adaylar düzenlenene sözlü sınava katılarak başarılı olanlar kadroya alınacaktır.

GENEL NİTELİKLER:
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,
  • Lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3, önlisans mezunları için 2014 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93, ortaöğretim mezunları için Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almak gerekmektedir.
BAŞVURULAR:

Başvurular 27/07/2016 günü başlayıp, 10/08/2016 günü mesai saati bitimine kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır. (Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin baGvuruları kabul edilmeyecektir.)
Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.