İçişleri Bakanlığı Nüfus İşleri Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatlarında personel ihtiyacını gidermek için çok sayıda memur alımı yapılacak. Toplamda 1117 büro personeli alımında eğitim düzeyinde önlisans olan adaylar için 957 kadro ayrıldı. Adaylar başvurularını 16 Temmuz tarihi itibari ile yapabilecek. Son başvuru tarihi ne zaman?

NÜFUS MEMUR ALIMI SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Nüfus İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı Türkiye genelinde bulunan il ve ilçelerindeki nüfus müdürlüklerindeki 957 sözleşmeli büro memuru alımlarında son başvuru tarihi 20 Temmuz olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adayların yaş şartında 1.1.1982 ve sonrasında dünyaya gelmiş olmaları istenilmektedir. Ayrıca bilindiği gibi kamuda memur olmak isteyen adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Diğer başvuru şartlarında KPSS'den en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. Diğer başvuru şartları için başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz. Ayrıca İstanbul ilinde istihdam edilecek plan personel sayısı 175, İzmir 56, Gaziantep 33, Ankara 50, Antalya 30 olarak açıklandı.

Başvurular elektronik ortamda alınacak, posta yada şahsen başvurular kabul edilmeyecek. Başvuru yapan adaylar için ayrıca sözlü sınav uygulanacak. Diğer memur alım ilanlarından anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İlan tam metni

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim