Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve hükümetin oldukça büyük bütçe ayırdığı Milli Eğitim Bakanlığı MEB her sene on binlerce kişilik öğretmen alımı gerçekleştirmekte olup yine sivil memur alımları da yapmaktadır.

Bu sene 20 bin kişilik öğretmen ataması yapılacak engelli öğretmen atamasının da yapılması beklenirken kaç kişilik alımın yapılacağı ve ne zaman yapılacağı büyük bir merak ile bekleniyordu sonunda Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından önemli bir açıklama geldi. Peki MEB 500 engelli öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

ATAMA TARİHİ DUYURULDU!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama da engelli öğretmen atamalarının 27 Haziran 2018 tarihinde yapılamsının ön görüldüğü yayımlanan duyuru ile belirtildi. Atamaların hangi branşlarda hangi iller için yapılacağı gibi kontenjan bilgilerinin ise 14 Haziran 2018 tarihi itibari ile kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.

Yine Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından duyurulan bildiri de atama başvurularının da 18 Haziran 2018 ile 22 Haziran 2018 tarihinde yapılacaktır. Önümüzdeki aylarda MEB tarafından engelli öğretmen atamasına yönelik yeni bir açıklama daha gelebilir. Yeni açıklama gelirse İşin Olsa ekibi olarak sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.

Editör: TE Bilisim