MEBBİS Öğretmen Girişi Açıldı

Öğretmenler için 2015 yılı il dışı ve il içi yer değiştirme başvuruları başlıyor. İl içi veya İl Dışı yer değiştirmek isteyen öğretmenler, kılavuzda belirtilen tarihler arasında MEBBİS üzerinden 40 okul tercihi yaparak başvuruda bulunacaklar.

Elektronik başvuru yapmak isteyen öğretmenler başvurularını, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adresindeki yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurarak yapacaklardır.

Başvurularınızı sadece bu yol ile gerçekleştireniz gerekmekktedir. Elektronik Başvuru Formu dışında herhangi bir belge veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca başvuruda bulunabilmek için gerekli olan şartları taşımanız gerekmektedir. Aksi taktirde Gerekli şartları taşımayan başvurular, gerçeğe aykırı bilgi ve belgeyle yada istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurular ile elektrobik başvuru formu imzalanmadan ve onaylanmadan gerçekleştirilen başvuular kabul edilmeyecektir. Geçersiz başvurulara karşı yapılan başvurular iptal edilecektir. Yer değiştirme sürecinde yapılan işlemlerle ilgili olarak gerçeğe aykırı beyanda bulunan öğretmenler ile gerekli kontrolleri yapmadan bu başvuruları onaylayan sorumlular hakkında yasal işlem gerçekleştrilecektir.

Editör: TE Bilisim