Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden tarafından yayınlanan ilan göre MEB bağlı kadrolu öğretmenlerin mazeretleri gerekçesiyle çalışma yerlerin değiştirilmesi konusunda başvurular başladı. Yayımlanmış olan ilana göre öğretmenlerin istedikleri gibi yer değiştirme başvurularının yapacaklarını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyura, kadrolu çalışan öğretmenlerin mazeretli bir şekilde yer değiştirme başvurularının başladığını ve yerlerinin değiştirilmesini isteyen öğretmenlerin başvurularının MEBBİS üzerinden elektronik bir şekilde yapabileceklerini bildirdi.

MEB’TEN ÖĞRETMEN TAYİNLERİNE DUYURU YAYIMLANDI

Öğretmenlerin tayin işlemlerine göre yapmış oldukları başvurulara göre Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan basın açıklamasında, 2018 Yılı Yaz Tatili Kadrolu Öğretmenlerin, Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği gibi mazeretler ile yer değişme gibi 2. Aşama Başvurularının başlandığı vurgusunu yaptı.

Yayımlanmış olan duyurunun devamın da kadrolu öğretmenler, belirlenen kontenjanlara göre başvuru yapabileceklerini belirtti. MEB tarafından yayımlanan duyuruya ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim