Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Buna göre PTT bünyesinde görev yapmak için atamalara başvuru yapacak olan adayların en çok arama yaptığı haberlerden bir tanesi PTT memur ve personellerinin maaşları ne kadar içeriğidir. Peki PTT memurları ne kadar maaş alıyor, PTT personellerinin maaşları ne kadar? Tüm detayları sizlere açıklıyoruz.

PTT PERSONELLERİNİN MAAŞLARI

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT bünyesinde görev yapmakta olan personeller öncelikle pozisyonlarına göre maaş almaktadır. Örneğin PTT bünyesinde görev yapmakta olan dağıtıcı yani postacı personelleri ortalama 3 bin liraya yakın maaş almaktayken gişe görevlisi ya da büro görevlisi yani PTT'nin şubelerinde masa başı olarak çalışan memurlar 3 bin 250 lira civarından başlayan tutarlarda aylık olarak maaş almaktadır. Eğer sizlerde PTT bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız başvuru yapacağınız bu kadrolardan alacağınız maaşı dikkate almanız ve size uygun ise müracaatlarınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

PTT MEMUR ALIMI ve HABERLERİ BURADA