Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere açık pozisyonlar için dağıtıcı pozisyonu alımı yapmaya devam ediyor. En çok merak edilen konulardan bir tanesi olan dağıtıcı pozisyonunu ele alıyoruz. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde istihdam eden dağıtıcı personelleri ne kadar maaş alıyor?

Dağıtıcı pozisyonlarının çalışma süresi nedir? Günün hangi saatlerinde çalışır ve dağıtıcı pozisyonlarının görevleri nedir? Eğer PTT bünyesinde dağıtıcı pozisyonunda görev yapmak isterseniz bu bilgileri bilmeniz faydalı olacaktır.

DAĞITICI MAAŞI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde istihdam etmekte olan dağıtıcı pozisyonlarında ki personeller ortalama 2 bin 800 lira civarı maaş almaktadır. Bu alınan maaşa yemek ücretleri vs. dahildir. Eğer PTT'de dağıtıcı olarak görev yaparsanız 2 bin 800 lira maaş alırsınız ve hizmet süresine göre bu maaş artabilir.

DAĞITICI MESAİ SAATLERİ VE GÖREVLERİ

Dağıtıcı personelleri normal memurların çalışma süreleri zarflarında çalışmaktadır ancak şubelere göre değişiklik gösterebilir. Genelleme yapacak olursak dağıtıcı personelleri sabah 08.00 - 08.30 surlarında mesaiye başlar ve 17.30 - 18.30'a kadar çalışmasına devam etmektedir. Bazı şehirlerde dağıtıcı personelleri hafta içi istihdam ettiği gibi yine hafta sonu cumartesi günü de çalışabilmektedir.

Dağıtıcı personelleri araba ve motorsiklet ehliyetine sahip olması gerekmekte olup PTT'nin kendilerine tahsis etmiş olduğu araç veya motorsiklet ile gerekli dağıtma işlemlerini yapması gerekmektedir.

PTT PERSONEL ALIM VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim