Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde binlerce Polis Özel Hareket personeli bulunmaktadır. Bu personeller sahada aktif olarak istihdam etmekte ve terör ile mücadele etmektedir. Peki Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmekte olan Polis Özel Harekat (PÖH) personellerinin maaşları ne kadar oldu, görevleri nelerdir, PÖH kıyafetleri resimleri ve PÖH hakkında tüm sorulan sıkça sorulan soruların cevaplarını ziyaretçilerimize sunuyoruz.

POLİS ÖZEL HAREKAT (PÖH) MAAŞLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmekte olan Polis Özel Harekat (PÖH) personelleri görev yerleri, hizmet süreleri, ailevi durumları veç ocuklarının olup olmama durumlarına göre farklı maaşlar alabilmektedir.

Polis Özel Harekat (PÖH) personelleri ortalama olarak  4 bin TL - 6 bin TL tutarları arasında maaş almaktadır. Bu maaş tutarı yukarıda da belirtildiği gibi hizmet yılına göre değişiklik gösterebilmektedir.

POLİS ÖZEL HAREKAT (PÖH) GÖREVLERİ

Polis Özel Harekat (PÖH) personelleri terörle mücadele, uyuşturucu, insan kaçakçılığı, sözde çeteler vb. gibi operasyonlarda görev yapmaktadır. İllerin genel olarak merkezlerinde bulunmakta olan Özel Harekat müdürlüklerinde bulunan PÖH personelleri görevlerin çıkması ile zırhlı araçlar vasıtası ile görev yerlerine götürülmektedir.

Polis Özel Harekat kıyafetlerini görmek isteyen adaylar için en aşağı bölüme birkaç PÖH resmi eklenmiştir.

PÖH ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
PÖH HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim