Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı kamu kurumu Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) kadrosu için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) pozisyonuna yerleşen adayların bilnidiği üzere bazı görevleri bulunmaktadır ve yapmış olduğu bu görevler sonucunda aylık olarak maaş almaktadır. Peki İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) görevleri nelerdir? İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) ne kadar maaş alıyor?

İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) Görevleri

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde istihdam eden İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) personelleri ceza evlerinin düzeninden sorumludur. Burada mahkumlar ile ilgilenmekte, sayımlar yapmakta, mahkumları adliyelere götürme gibi görevler yapmaktadır. Gardiyanlar nöbetleşerek çalışmakta olup mahkumların intihar etmemesi ve cezaevinden kaçmaması için sayımlar da yapmaktadır. Peki İKM maaşları ne kadar?

İnfaz Koruma Memuru İKM (Gardiyan) Maaşları Ne Kadar?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam eden İKM personelleri ortalama olarak 2 bin 600 TL - 2 bin 800 TL civarında maaş alabilmektedir. Tabi bu tutar kesinlikle bulunan il, cezaevinin türü, mahkum sayısı, kişinin evli olup olmaması ve çocuklu olmasına göre değişiklik göstermektedir.

DİĞER MESLEK MAAŞLARI BURADA

Editör: TE Bilisim