Dadı Maaşları 2016

 

Bebek bakıcıları olarak bilinen dadılar çocukları güvenli olarak emnate edeceğimiz kişilerdir. Dadılık bir meslek haline gelirken çalışan aile üyeleri çocuklarını yalnız bırakamayacaklarına göre bir dadıya ihtiyaç duyarlar. Uzun süren arayışlar sonucunda güvenilir bir dadı bulmak elbette kolay olmayacaktır. Belli br zaman deneme süreleri olan dadıların çocuklarla olan ilişkileri güçlü olmalı ve sevecen yaklaşmayı bilmelidir.

 

Bebek bakımı eğitimini alan dadılar belli bir süre eğitim görerek çocuklara dair tüm bilgilere sahip olmaları gerekmektedir. Gerek bebek gerekse çocuk çağında olan küçük bireylerkendi ihtiyaçlarını karşılayana dek bir bakıma ihtiyaç duymaktadırlar. Aileler internet sitelerinden ilanlarını koyarak dadı arayışına girerler. Arayışların sonucuyla bulunan dadı belli bir deneme sürecinden geçirilir bilgileri gözlemlenir ve bebekle olan ilişkileri incelenir. Eğer içine siner ve bebeğiniz emanet etmek için uygun gördüyseniz işe alarak emeğinin karşılığını vermeye hazırsınız demektir. Dadı maaşları hepimizin merak konusu olurken dadıların aldıkları ücret çalışma saatlerine göre değişkenlik gösterir. Yani dadıların aldıkları ücret saat başına işlemektedir. Çalıştıklarına saat başına göre maaşlarını alırlar ve dadılık yapacakları çocuğun da yaşı dadıların ücretini belirlemekte rol oynar. Yaklaşık olarak alacağınız ücret 3000 ila 10000 arasında olurken çalışma saatlerine göre ücretinizi belirleyebilirsiniz.

 

Ayrıca çalışan dadılar çıkan yasalara göre sigortaları ödenerek çalışma hayatlarını sürdürmektdir. Eğer çalıştığınız yerde dadılık yapacağınız çocuğun ve ya bebeğin ebeveynleri sigortanızı yaptırmazsa karşılığında belli bir miktar ceza alır. Bebeğinizi teslim edeceğiniz bir çalışana ihtiyacınız varsa şirketler de sizlere yardımcı olabilir. Dadılık yapan elemanların kriterlerini okuyarak uygun gördüğünüz dadıyı seçebilir işini başlatabilirsiniz. Bebeklerinizin ve ya çocuklarınızın güvenilir olduğunu bilmek sizin en doğal hakkınız olurken istediğiniz vakitlerde arayarak dadınızdan bilgi alabilirsiniz.