Ziraat Teknoloji A.Ş KPSS Şartı Olmadan Personel Alacak

Ziraat Bankası ve T.Halk Bankası'na bilgi teknolojileri hizmeti sunmak amacıyla 2001 yılında kurulan Fintek Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş, 2014 yılı itibari ile Ziraat Teknoloji markası ile çalışmalarına devam ediyor. Firmanın şu anda İstanbul ofisinde 500'e yakın çalışanı bulunuyor. Finans sektörüne sahip olduğu bilgi birikimi ve insan kaynağı gücü ile hizmet sunan Fintek Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş, çeşitli platformlarda uygulama-geliştirme, danışmanlık hizmetleri, sistem işletim ve yönetimi ve proje yönetimi hizmetleri sunuyor.

Sadece müşterilerine bilgi teknolojileri hizmet ve ürünleri sunmakla yetinmeyen firma aynı zamanda araştırma geliştirme ve ürün geliştirme hizmetleri ile bilgi teknolojilerini daha iyi kullanmalarına katkıda bulunuyor. Bu sayede firma kurumların rekabet güçlerinin artmasına katkı sağlıyor.

Firma bu yıl KPSS şartı olmadan personel almaya hazırlanıyor. İşte firmanın açık bulunan ve başvuru yapabileceğiniz kadroları;

-Yazılım Mühendisi

-Ağ (Network) Sistem Uzmanı

-Sistem Uzmanı

-Sistem Uzmanı

-Sistem Güvenlik Uzmanı

-Oracle Veritabanı Yöneticisi

-MS SQL Server Veritabanı Yöneticisi

-İş Analisti / İş Analist Yardımcısı

-Ağ ( Network) Sistemleri Uzmanı

-İş Analisti

-Yazılım Uzmanı

-Mesajlaşma Sistem Uzmanı

-Aktif Dizin Sistem Uzmanı

-İş Analisti

-Yazılım Geliştirme Uzmanı

Eğer sizler de firmaya iş başvurusu yapmak istiyorsanız hemen firmanın resmi internet sitesinden ya da diğer kariyer sitelerinden başvuru şartlarını öğrenebilirsiniz. 

http://www.kariyer.net/ziraat-teknoloji-a-s-is-ilanlari-c2033-p11341/

Editör: TE Bilisim