Tapu Ve Kadastro Kpss Şartı Olmadan Personel Alıyor
Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımları gerçekleştiriyor. Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını gidermek üzere 2 adet Sözleşmeli Pilot ve 1 adet Sözleşmeli Uçak Kontrol ve Bakım Makinisti olmak üzere toplamda 3 adet Sözleşmeli Personel alıyor. Yapacağı sözlü mülakat ile KPSS şartı olmadan gerçekleştirecektir alımlarını. Personellerini bu sözlü mülakat sonucunda belirliyecektir. 
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sözleşmeli personel alımı ilanına başvurularınızı, 18 Mayıs 2015 tarihi ile 29 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Başvurular Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Kairesi Başkanlığına bizzat yapılacaktır. Adaylar, Mülakat ( Sözlü Sınav ) katılmak isteyenler aşağıdaki belgeleri temin etmeleri gerekmektedir;
     - Son 6 ay içerisin de çekilmiş 2 adet vesikalık resim,
     - Kimlik Belgesi,
     - Eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.
Mülakat ( Sözlü Sınav ) ı kazanan ların atanması şu şekilde gerçekleşecektir.
     - Yerleştirilmeleri yapılan adayların, Sağlık Yönetmeliği çerçevesinde istenilen sağlık kurulu raporu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarının olumlu neticelenmesini müteakip yerleştirildikleri yerlere atamaları yapılacaktır.
     - Sınavı kazananların yerleştirilmeleri, kesin başarı listesindeki sıraya göre yapılacaktır. 
     - Ataması yapılanlardan, vazgeçenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi içerisinde görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir
     - Atama şartlarını taşımayan adaylar ile atama şartlarını taşımadıkları sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim