ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS sınavının sonuçlarının açıklanma zamanı yaklaştıkça sınava giren adayların heyecanları da giderek artmaya başladı. ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimi kılavuzundan sonuçların hangi tarihte açıklanacağını duyurmuştu.

KPSS sınavı yapılsa da adayların şimdi sıkıntıları ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Bu sıkıntının giderilmesine ilişkin ÖSYM kendi sitesi üzerinden yayınlamış olduğu sınav kılavuzunda KPPS sınavlarının ne zaman açıklanacağını belirtti.

KPSS SINAV SONUÇLARI 31 AĞUSTOS’DA

ÖSYM, 2018 KPSS sınavı sonuçlarını yayınladığı kılavuz ile birlikte 31 Ağustos günü açıklayacağını duyurdu. KPSS sınav maratonunun bitmesiyle birlikte sınav soru ve cevapları adayların erişimine açılarak adayların sorulara bir kez daha bakmaları sağlandı.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre “ Sınav’a başvuran adaylar 10 gün süreyle birlikte ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C Kimlik Numaraları ve şifreleri ile birlikte girmiş oldukları sınavın sorularına erişebilecekler. Soruların adaylara dizilişi ise temel soru kitapçığı olarak yayınlanacaktır” denildi.

Editör: TE Bilisim