Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi geçtiğimiz ay ilginç bir karar alarak önlisans sınavını bir hafta ileriye alırken ortaöğretim sınavını bir ay ileriye aldı. Söz konusu ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı 20 Kasım 2016 tarihinde düzenleneceği için merkezi yerleştirme atamaları da bir ay ileriye yani Aralık ayına ertelendi. Bugün ÖSYM'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuru ile lise KPSS'ye girecek adayları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı.

Sınav Giriş Saati Değiştirildi!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, Lise Kamu Personeli Seçme Sınavını 20 Kasım 2016 saat: 09.30'da düzenleyecekti. Yeni yayımlanan duyuru ile lise KPSS sınavı 20 Kasım 2016 saat: 10.00'da düzenlenecek.

ÖSYM, Kamu Personeli Seçme Sınavları hakkında yeni düzenlemeler yapmaya devam etmesi ile sınava girecek olan adaylar anlık olarak ÖSYM'nin duyurularını kontrol ederek değişiklik yapılıp yapılmadığını öğrenmektedir. Eğer ÖSYM KPSS sınavları hakkında her hangi bir değişiklik yaparsa bizlerde size bu konu hakkında isinolsa.com aracılığı ile duyuru yapacağız.

Sosyal medya da şimdiden konu hakkında paylaşımlar yapılmaya başlanmış olup bundan sonra KPSS sınavı tarihi veya giriş saati hakkında her hangi bir değişikliğin yapılmayacağı belirtmekte olup bununda uygun olduğunu belirtmektedir. Sizlerde detayları öğrenmek için ÖSYM'nin resmi internet sitesini takip edebilirsiniz. Resmi site linkini yazı sonuna ekliyoruz.

www.osym.gov.tr