Geçtiğimiz haftalarda lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından elde etmiş oldukları puanlar ile KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur atamasında tercihlerini yaptı. Tercihler 3 Temmuz 2017 saat: 23.59'a kadar devam etti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından genel olarak KPSS merkezi memur atamaları 10 günlük süre içerisinde belli olmaktadır. Yani KPSS 2017/1 merkezi ataması tercihlerinin 14 Temmuz'a kadar belli olması bekleniyordu fakat 2 hafta geçmesine rağmen halen her hangi bir duyuru gerçekleştirilmedi. Peki sonuçlar hangi gün, saat kaçta, ne zaman açıklanacak. ÖSYM KPSS 2017/1 memur yerleştirmesinin ne zaman açıklanacağına dair her hangi bir gün, saat, hafta verdi mi?

AÇIKLANMA TARİHİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan duyurular bölümü incelendiğinde malesef KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme memur atamalarına ilişkinher hangi bir duyurunun olmadığı görülmektedir.

KPSS 2017/1 merkezi atamsı ile lise, ön lisans ve lisans olmak üzere toplam 2 bin 780 kişilik memur ataması gerekleştirilecek. Tarih verilmedi ancak şu aralar ÖSYM tarafından duyuru gelmesi ya da KPSS 2017/1 merkezi ataması tercih sonuçlarının açıklanması beklenmektedir. KPSS 2017/1 merkezi ataması ile yerleşecek olan adayların ne yapması gerekiyor. Ataması belli olan adayların kurumlar ile iletişime geçmesi ve güvenlik soruşturması için beklemesi gerekmektedir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim