Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması tercih sonuçlarının duyurulduğu kamuoyuna duyuruldu. Buna göre 2 bin 780 kişilik memur ataması yapılacaktı fakat 3 kadro boş kalarak 2 bin 777 kişilik atama yapıldı.

Sayısal verilere ilişkinde Ölçme, Seçem ve Yerleştirme Merkezinden duyuru yapılarak en düşük atamalar ile yerleşme yapılan kadrolar hakkında bir önceki haberimizde bilgi vermiştik. Sizlerde en düşük KPSS puanları ile atamalar yapılan kadroları incelemek için hemen aşağıdaki haberimizi inceleyebilirsiniz.

En Düşük Puanlar ile Atama Yapan Kadrolar

52 PUAN İLE MEMUR ATAMASI

En düşük puanlar ile atama yapan kadrolarda belirtmiş olduğumuz gibi KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamasında 52 puan ile memur ataması yapıldı peki hangi kadroya atama yapıldı.

Lisans Mezunu - Kadıköy Belediye Başkanlığı - Çocuk Eğitimcisi * 52 KPSS Puanı

Yukarıda hangi kurumun hangi pozisyon için hangi mezuniyete ilişkin 52 puan ile memur ataması yapıldığı belirtilmiştir. Çocuk eğitimcisi atamaları azda olsa ilgili bölümlerden mezun olan öğrenci sayısının yetersiz olmasından dolayı düşük KPSS puanları ile atama yapabilmektedir. KPSS 2017/1 merkezi ataması sonuçlarını aşağı bölümden öğrenebilirsiniz.

SONUÇLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim